Avondrust op de Reeuwijkse Plassen

Werkcode: 136 783 Kopieer de werkcode

Rob IJsselstein profielfoto Het eind van een mooie dag. Rust op het water, de wind is weggevallen. De boot is ingepakt. Alles heeft zachte pastelkleuren gekregen. Een heerlijke sfeer op de Reeuwijkse Plassen.

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Meer weten over Rob IJsselstein?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Anita van Splunter
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Marjon
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Gerdie
Nederland
5 / 5

Geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Lia
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Avondrust op de Reeuwijkse Plassen van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden