Stenen in het licht van een zonsondergang

Werkcode: 300 467 Kopieer de werkcode

Rob IJsselstein profielfoto de westkust van het eiland Arran aan de Schotse westkust kijkt uit op de Mull of Kintyre. Het licht van de zonsondergang schijnt mooi op de stenen aan het strand. De stenen zijn door de zee mooi rond en glad geslepen.

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Meer weten over Rob IJsselstein?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Brigitte
Nederland
5 / 5

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
M.Veen
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Piet Sanders
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Robert
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
John
Nederland
4.5 / 5

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Marcel
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Stenen in het licht van een zonsondergang van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden